Week 2 van mijn zzp-bestaan! En hoewel er ook heus hard gewerkt is, begin ik ook langzaamaan een beetje te wennen aan de andere voordelen van dit nieuwe leven. Lees: ik zat op maandagmiddag 12:34 aan een glas wijn op het strand. Ha.

Maandag

Ik werd wakker in mijn oude slaapkamer, want ik had om half negen een afspraak bij een nieuwe opdrachtgever. Dat was heel gezellig én heel nuttig, want inmiddels is de eerste opdracht afgerond en ingeleverd. En als het goed is volgen er nog veel meer leuke dingen de komende tijd. Blij mee.
En na nog een leuk gesprek over een andere nieuwe opdracht, reed ik met mijn moeder naar het strand. Daar was ik echt al drie jaar niet geweest en ineens had ik zin in een lunch bij een strandtent. Dus dat deden we. Met een wijntje. En het was heerlijk.
Nog even met de voetjes in zee en daarna in de auto naar Zwolle om de meisjes op te halen. Wat een goede maandag!

Dinsdag

Dinsdagavond met vriendin Else naar de hei, die nog nét in bloei stond. Nadat we binnen vijf minuten al aangevallen werden door een teek (die ik gelukkig kon vermoorden voor ‘ie zich vastbeet), liepen we toch niet heel relaxed ons rondje. Maar het was wel mooi.
Vrouw met hunebed. Hoe Drents wil je het hebben.

Woensdag

Terug op een heel vertrouwd plekje: ik was even terug bij The Post voor een kleine klus. Na anderhalve week voelde dat nog een beetje alsof mijn vakantie voorbij was in plaats van een opdrachtgever-opdrachtnemersituatie, maar het was gezellig en ik heb lekker gewerkt.
En daarna door naar Manege Zwolle voor een fotosessie met het personeel en wat bedrijfsfoto’s voor de nieuwe website. Lekker blauw luchtje erbij, heel fijn.

Donderdag

Donderdagochtend had ik afgesproken voor een kop koffie met oud-collega Loes. Leuk om even bij te praten! Ook geen straf om met dit weer de dag op het terras te beginnen, trouwens.
Daarna heb ik me de rest van de dag hier opgesloten voor de uitwerking van een klus. Ook fijn!

Vrijdag

Vrijdagochtend werd er om half acht al kunst gemaakt, terwijl we op de oppas wachten. Ik werkte tot een uur of half een en daarna ging ik lekker met de meisjes het weekend inluiden.
En nadat de kinderen met iets verantwoords achter de kiezen in bed lagen, aten wij op de bank portobelloburgers met patat. Wijntje erbij, niks meer aan doen.

Zaterdag

Na peutervoetbal kwamen we langs een veldje vol kastanjebomen, dus daar moesten we even stoppen natuurlijk. Blijft fascinerend hoe kinderen die dingen met zakken vol mee naar huis nemen en er vervolgens nooit meer naar omkijken. Maar goed, ik deed vroeger precies hetzelfde, dus ik zoek vrolijk mee. Na de lunch gingen we naar een verjaardag waar we precies een uurtje bleven omdat we anders helemaal in de knoei kwamen met ons nogal nauwgezette slaapschema van de jongste.
Mijn zaterdagavond was dus uitermate bruisend. Ik lees elk najaar alle Harry Potters opnieuw. Who’s with me? <3

Zondag

Geiten knuffelen, opruimen, schoonmaken en een borrel bij de schoonouders. Prima zondag!

En nu is het weer maandag. Ik heb inmiddels een persbericht geschreven op basis van een nogal technisch whitepaper, een nieuwbericht voor een zorgorganisatie eruit geknald en vind het nu heel erg lunchtijd. Fijne week!

Geef een antwoord