Ai. De klad komt in de blogs. Ik heb er een goede reden voor, want ik had het de hele week hartstikke druk met werk voor klanten, maar ‘t is toch jammer van de flow waar ik in zit. Anyway! Ik heb dus een groot deel van de week achter mijn laptop doorgebracht. Behalve donderdag, want woensdag zei ik hardop dat ‘er nu echt geen kind ziek moest worden’, dus je kunt wel raden wat er donderdag gebeurde…

Maandag

Terwijl ik lekker zat te typen, begon de schilder aan onze kozijnen. We hadden al wel het vermoeden dat het houtwerk niet al te best meer was, maar dat ze er allemaal zó aan toe zouden zijn, hadden we even niet ingecalculeerd. Maar inmiddels is het allemaal gefixt en weer strak in de lak.

Dinsdag

Mamadag! De hele dag met de meisjes. Duplohuizen bouwen tot we erbij neervielen, een rondje bibliotheek en een bezoekje aan de speeltuin. ‘s Avonds bond ik de monstera opnieuw op. Ik ben er laatst achtergekomen dat je zo’n mosstok gewoon kan verlengen door er eentje bovenin te steken, dus hij is nu ongeveer twee meter hoog.

Woensdag

Woensdag was een drukke dag. Ik schreef een heleboel webteksten, ritselde interviewkandidaten en zat ‘s middags bij The Post om een videoscript te schrijven. ‘s Avonds had ik dus wel een hersendood potje Mariokart verdiend.

Donderdag

Donderdag had ik mijn agenda propvol gepland, maar toen kwam het leven er even tussen: de peuter kon vanwege een blessure niet naar de gastouder. Gelukkig kon ze wel met mij mee, dus ik ging met een volgeladen bakfiets naar mijn afspraak. Terwijl ik heel Zwolle doortrapte, las mevrouw lekker een boekje.
En na de eerste afspraak, fotografie voor de nieuwe website van Manege Zwolle, gingen we door naar de tweede: een kantoortje bezichtigen. Ik werk vanuit huis, maar ons thuiskantoor is echt een vreselijke ruimte. Hij is heel laag, er komt bijna geen daglicht binnen en omdat het aan de garage grenst, is het er ook nog eens heel koud. Dus ik ben rustig om me heen aan het kijken naar een fijn plekje waar ik kan werken en ook nog eens een praatje kan maken bij de koffieautomaat. Dit plekkie is wat mij betreft wel een kanshebber.
Had inmiddels bericht van de wederhelft dat hij vrijdagmiddag thuis zou blijven, zodat ik de hele vrijdag kon werken in plaats van alleen de ochtend. Dus dat bood perspectief om het vandaag maar allemaal even te laten gaan. Tijd voor koffie en een taartje in de stad. Wilde de peuter graag, dus dan protesteer ik niet.

Vrijdag

Een dagje knallen! Vet productief geweest, ondanks dat ik donderdagavond misschien net iets te lang op het terras was blijven hangen.
Dus deze had ik wel verdiend 😉
En na een hele dag binnen kluizenaren, ging ik ook nog even luchten met een muziekje in de oren.

Zaterdag

Goodmorning! Laatste ochtendje teamfotografie op de manege. In mijn tikgeittrui. En met prachtig zonnig septemberlicht.
Manegehond Hummer hield toezicht.
We hebben tegels gewipt! Achter ons huis hebben we geen tuin, maar een gemeenschappelijk straatje/binnenplaats/parkeerplaats. Heel lelijk. Ik wil het daar iets groener maken, dus heb een wilde wingerd gekocht om tegen de gevel te laten klimmen. Moesten alleen eerst die tegels eruit. Dat zou ik wel even alleen doen, maar na een half uur modderen zonder enige vooruitgang heb ik toch de wederhelft maar even ingeschakeld.
Tadaaaaa. Nog niet echt indrukwekkend, maar dat komt nog. Hoop ik.
Datenight! Opa en oma bij de kindjes, wij naar de stad voor een bioscoopje, biertje en een hapje eten. Heerlijk.

Zondag

En zondag deden we het heeeeerlijk rustig aan. Opstarten met een filmpje, lekker spelen, beetje poetsen en de Mount Everwash bijwerken, weekboodschappen en een rondje fietsen aan het eind van de middag.

En nu is het weer maandag! Vandaag werk ik een hele dag intern bij een opdrachtgever en de rest van de week ga ik heel hard aan de slag voor twee belangrijke deadlines. Hoe was jouw week?

Geef een antwoord