Over mij

Het zou leuk zijn als ik deze pagina kon beginnen met:‘Als klein meisje schreef ik al notitieblokken vol met verhalen.’ Maar da’s niet waar.

Als klein meisje speelde ik met speelgoedpaarden en las de hele kinderafdeling van de plaatselijke bibliotheek uit. Dat schrijven kwam pas later, toen ik in 2004 een blog startte op web-log.nl. Maar daarna ben ik dan ook niet meer gestopt.

Even naar de feiten: ik ben Nikki. Ik woon in Zwolle, ik ben 31, moeder van Sam en Lot en getrouwd met Jona. Ik ben afgestudeerd als journalist met specialisaties in creatief schrijven en tijdschriften en heb ik de loop der jaren heel veel ervaring opgedaan op het gebied van redactie, contentmarketing, copywriting, marketing & communicatie, the socials en andere online content. 

Ik ben freelance tekstschrijver en ik geloof in heldere verhalen. In handen uit de mouwen en een nuchtere kijk op content en communicatie. In frisse teksten, in maatwerk en een beetje humor. Maar vooral in het verhaal achter een mens of bedrijf, in liefde hebben voor je vak en dat overbrengen bij je publiek. Jij ook? Dan zit je bij mij goed. Neem contact met me op. Dan maken we er samen iets moois van.